Antikoncepce a augmentin

Dobrý den. Byly mi nasazeny antibiotika Augmentin na zánět ledvin. Antibiotika jsem doužívala před týdnem. Dnes jsem uprostřed pauzy braní HA a cekám na menstruaci. S přítelem jsme spolu radeji nespali, mohu se však zeptar kdy budu opet již plně chráněna? Dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pouze během užívání antibiotik se doporučuje se chránit ještě jinak, např. použitím kondomu či spermicidu. Jestliže jste ATB dobrala a antiko užíváte dále pravidelně, sjet chráněna.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: