Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, když je synovy 14 měsíců, já i nadále kojím a do dnešního dne jsem nedostala menstruaci a beru antikoncepci Azalia, je možné, že bych mohla být těhotná?

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud berete antikoncepci pravidelně, jak máte, šance na graviditu je velmi malá. Prověďte test:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: