Antikoncepce a výtoky

Dobrý den, zajímalo by mě, zda antikoncepce může mít vliv na mé gynekologické problémy. Již delší dobu se léčím s opakovanými gyn. záněty - někdy kvasinky, ale obvykle bakterie - stafylokoky, streptokoky a už jsem opravdu zoufalá. Přitom partnera dlouhodobě nemám. Léčba pomůže vždy jen dočasně. Nepomohla by změna antikoncepce, případně její úplné vysazení? Nyní beru Chloe. Děkuji za Váš čas.

Odpověď odborníka:

Antikoncepce může o něco zvětšit poševní sekreci,ale nikoliv přítomnost bakterií nebo kvasinek,léčba výtoku bývá zdlouhavá a vyžaduje trpělivost od lékaře i pacientky,pokud nemáte partnera proč tedy antikoncepce?? příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: