Ha

Dobrý den, Dlouho jsem brala hormonální antikoncepci, asi před 3 tydny jsem přestala, a ted už mam přes 14 dní své dny, nikdy jsem to tak dlouho neměla. A mezi tím jsem měla pohlavní styk, ale myslím že jsme si dali pozor. Bojím se zda je to normální a zda nemohu být těhotná? Kdy mužu použít těhotenský test a neni to zbytečné? Děkuji za odpověd. Lenka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lenko! Nebylo Vám ani dvacet a už berete HAK "dlouho"? Po vysazení HAK je porucha menstruačního cyklu velmi obvyklá a může trvat i přes rok, než si tělo vzpomene na svůj rytmus. Není moc pravděpodobné, že byste otěhotněla, ale ani vyloučit to nelze. V závislosti na těle matky a citlivosti testu mohou být těhotenské testy citlivé mezi 3. a 7. dnem po (případném) oplození.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: