Ha

Dobrý den pane doktore, potřebovala bych radu. Beru hormonální antikoncepci Mercilon. Tyto dva měsíce bez 7 denní pauzy. Prášky vždy dobírám ve středu a když mám pauzu začínám je brát vždy ve čtvrtek, teď sem tak udělala ale bez pauzy. Nikdy jsem prášek nevynechala beru ho vždy ve stejný čas, maximálně do hodiny (stalo se tak jednou). Zatím se mi ale nedostavila menstruace(prášky dobrané tuto středu). Může to být tím že jsem je brala dva měsíce v kuse tak to chvíli trvá? Nebo se mám bát těhotenství? Děkuji, pěkný zbytek dne.

Odpověď odborníka:

Ano,může to tím být ,menses by měla přijít do 7 dní pokud chcete mít absolutní jistotu udělejte si těhotenský test i když předpokládám,že bude negativní Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x