Lek helicid 20

Beru helicid jiz tri roky ktery mi napsal lekar ktery mi provedl gastroskopicke vysetreni. Sono pricha 3x apsolvovane a je vse nastesti v poradku. Dostal jsem ten Helicid 20 jen tak preventivne . Jen me strasi ,ze kdyz jsi ho nevezmu kazdy rano ,tak riham a v brise mam vybuchy kyselin ,ktere mi leptaji steny. Pro to jsem napsal jestli se da Helicid prat cely zivot . Je to tak ze kastroolog nic nezjistil a Obvodni mi ho predepisuje vzdycky kdyz mi dojde jiz 3 roky. Nenicim sitou chemii bricho telo? Jak budu vypadat kdyz to budu brat navzdy? Jiz tet kdyz rano zapiju prasek hodne vodou , tak me v zaludku tlaci jako pjest v zaludku ,ale zivot bez helicidu bych stravil v klubicku. Napiste mi doktorko. Dekuju vam je mi 27 let.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obecně je u dávkování Helicidu uvedeno, že pokud ani po 4 týdnech užívání nedojde k ústupu obtíží, je třeba provést další vyšetření (...přehodnotit léčbu, stanovit další postup...). Doporučuji obrátit se přímo na gastroenterologii, kde jste byl vyšetřen, a zeptat se jich stejně, jako se ptáte zde.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-24 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: