Mirena

Pěkný den, mám asi 2 mesíce zavedenou Mirenu, měla jsem pohlavní styk a po něm začala hned krvácet pak jsem zjistila, že je stržená,chci se zeptat jestli jde znovu zavést.Skoro 7tis. mi stala a tak mám strach.Moc Vás prosím o Vaši odpověd. Děkuji s pozdravem Uhrová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, z hygienických důvodů lze zavést pouze novou Mirenu. Oznamte svému gynekologovi, že došlo k vypuzení tělíska.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: