Mirena a cvičení

  • Dotaz od: Martina K.
  • Publikováno: 10.11.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, dnes jsem se chtěla objednat na cvičení na speciálním cvičícím přístroji PowerPlate, ale bylo mi sděleno, že na tomto přístroji mohu začít cvičit až 6 týdnů po zavedení tělíska - Mirena (mám ho zavedené pouze týden). Ráda bych se proto zeptala, zda se tato doba (6 týdnů po zavedení) vztahuje také na klasické cvičení aerobicu. Děkuji za Váš čas. Martina K.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nikde žádný konkrétní předpis není, ale byla bych opatrná a rozhodně bych dodržela tento termín 6týdnů i na jakémkoli jiném cvičení, zejména, kde jsou poskoky a jiné prudké pohyby (dokonce i při plavání). Opatrnosti není nikdy dosti...:o) Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Plicní embolie
Články: Plicní embolie
Plicní embolie je vmetení...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Články: Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Rakovina prostaty, plic a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Kouření, nebo žvýkací tabák? Obojí je špatně
Články: Kouření, nebo žvýkací tabák? Obojí je špatně
Pokud si myslíte, že je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: