Možné tehotenstvo?...

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať aká je pravdepodobnosť, že môžem byť tehotná. Menštruácia mi chodí skoro pravidelne a pohlavný styk som mala pred tromi mesiacmi. Len mám stále pocit akoby nafúknutého bruška, nechutí mi jesť a zvykne sa mi točiť hlava. Je možné, že som si to len vsugerovala, alebo môžem byť naozaj tehotná? Za odpoveď vopred Ďakujem...

Odpověď odborníka:

Pokud je cyklus pravidelný gravidita je nepravděpodobná, pro jistotu a klid duše si udělejte gravitest a pokud bude negativní,budete musel hledat příčinu potíží jinde. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Prostata Prosím, může dojít k poruše (funkce) prostaty při stimulaci přes...
  • Krvave sperma Ahoj pred 3dny se mi ve spermatu objevila krev po prve byla...
  • Velikost plodu Ráda bych se zeptala jsem 29+1 tt a dnes jsem byla u dr na...
  • Vyšší hodnoty jaterních testů Prosím Vás, psal jsem zde včera, že jsem měl...
  • Ledviny Mám dotaz ohledně manžela- bolely ho 14 dní ledviny (jednu má scvrklou...
  • Mensi trhlina v menisku Chtěl bych se zeptat jaké jsou přesné příznaky tohoto...
 
Kam dál
Naposledy čtené: