Možné těhotentsví

Urgentní Dobrý den, je to už týden co jsem měla pohlavní styk, nechráněný. Ale přerušovaný. Přítel si je jistý že uvnitř mě nic neskončilo, ale já se bojím. Dnes jsem měla dostat menstruaci a nic. Mám jí ale nepravidelnou. Prsa mě nebolí, a ani nemám lepší čich a další příznaky těhotenství také ne. Dnes si budu dělat těhotenský test. Ale zárověn mám zánět močového měchýře tak se bojím ještě navíc aby mi ten test neovlivnil. Beru antibiotika Furolin. Můžete mi prosím nějak poradit zda je tu nějaká možnost ovlivnění a těhotenství? Upřímně já osobně si myslím, že zbytečně panikařím, ale jistá si nejsem. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pravděpodobnost otěhotnění je, i pokud nedošlo k ejakulaci. Ale nepanikařte dopředu. Udělejte si test, bez něj bohužel pravděpodobnost určit nelze. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: