Možné těhotenství?

Dobrý den, v prosinci jsem potratila a byla na ,,čištění" ještě nějakou dobu po zákroku jsem se léčila s vaječníkem (bolel mě pravý). Má poslední menstruace byla 26. 3. a poprvé týden, jinak ji mám tak 4-5 dní, a je to týden co pozoruji, že mám ,,divný pocit" v břiše a občas mi je na zvracení. Tyto pocity jsem již měla při prvním těhotenství. Dokonce mě i lehce pobolívá opět pravý vaječník. A již tak brzy jsem si zkoušela udělat těhotenský test, který vyšel negativní. Je možné, že i tak jsem těhotná a na testování bylo jen brzy (očekávaná další menstruace je až kolem 23.4.) a nebo již mohl být výsledek objektivní? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, těhotenské testy reagují až 7-10 den po otěhotnění, ve vašem případě bych si nedovolil soudit, zda je vše ok , nebo jinak.....objednejte se ke svému gynekologovi

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: