Mykoplazmata

Můj přítel asi pul roku trpí na bolesti v podbřišku a palení při močení jeho lékaři nevěděli co s ním, tak jsme šla na stěry já a našli se u mě slabě Mykoplazmata, ale mě vubec nic nebolí nic mi neni , jen přítel má stále problemy , proto se chci zeptat je nutné přelečit oba partnery? Jelikož atb. né moc dobre snášim a mam po nich kvasinky, uplně se do nich nehrnu :( děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Mycoplasma urealyticum je pohlavně přenosné onemocnění. U každého se může projevovat individuálně. Při nálezu u jednoho partnera je nutné přeléčit i druhého. Neléčení infekce může vést k neplodnosti u žen a u mužů k zánětu nadvarlat nebo chronickému zánětu prostaty. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: