Nákaza hiv

Dobrý den, měl jsem chráněný pohlavní styk s ženou, u které si nejsem jist. Použili jsme kondom ale ona při tom dostala menstruaci. Byla tma a já si toho všiml až po sexu. Při sundání kondomu mohlo dojít ke styku s krví, která na mě zustala. Mohl bych se nakazit? Moc by mi vaše odpověd pomohla. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den- velmi si vážím Vaší důvěry. Potřebujete bezpečí, pocit jistoty, proto Vám nepomohou " pravděpodobnostní" spekulace. Vyhledejte dermatovenerologii, domluvíte se na plánu vyšetření na tzv. sexuálně přenosné nákazy.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: