Nákaza hiv

Dobrý den, nevím kam dotaz směřovat, ale zajímalo by mě, jaká je pravděpodobnost nákazy pohlavními nemocemi, pokud mi žena provede nechráněný orální sex? Vím, že hrozí i přenos HIV.. je to riziko velké? Děkuji a omlouvám se možná za hloupý dotaz.

Odpověď odborníka:

Při orálním sexu je riziko nákazy téměř nulové.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: