Nákaza hiv

Dobrý den, při zkoušení kalhot v obchodě mě něco píchlo do zadku. Na kůži jsem poté nezpozorovala žádný výrazný vpich, ani krev. Prohlédla jsem i kalhoty, ale žádný špendlík či jehlu jsem neobjevila. Vím, že ty kalhoty neměl na sobě nikdo tak pět minut přede mnou. Pokud by tam byla jehla, mohla jsem se i po uplynutí uvedené doby nakazit HIV? Za jak dlouho se zničí virus HIV na jehle?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vaše otázka je silně hypotetická - nemá smysl přemýšlet o době zničení HIV viru a možnosti vpichu - pokud toto nelze s jistotou vyloučit, šla bych ve vašem případě pro jistotu na testy. Kontakty, kde je dělají, naleznete zde: http://www.aids-hiv.cz/ Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x