Nosní mandle

Dobrý den, můj syn 3a půl roku začal dýchat ústy dýchá těžce a v noci chrápe. Nebývá nomocný skoro vůbec, antibiotika snad ještě neměl. Po vyšetření na orl nám bylo doporučeno odstranění krčních mandlí. Na uši prý netlačí. Má jít už ted 25 srpna, ted se to chrápání mírně zlepšilo, tak máme strach aby po ní nezačal být nemocen. Jestli raději ještě nevyčkat. Děkuji vám za odpověd. S

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nikdo jiný, než ošetřující lékař Vašeho synka, nezhodnotí situaci vhodněji. Neostýchejte se otázku položit přímo jemu.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x