Nosní mandle

Dobrý den, 6ti leté dceři byla zjištěna zvětšená nosní mandle II.-III.stupně. Lékařem byla doporučena operace. Příznaky se projevily nedoslýchavostí, chrápáním a mluvením nosem. Jelikož čekací doba na operaci je standardně 3 měsíce, chci se zeptat, zdali se potíže nemohou zhoršovat. Lékařka totiž naznačila, že sluch může být postihnut, pokud nebude mandle včas odstraněna. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, během 3 měsíců, by k rapidnímu zhoršení dojít nemělo. pokud by se však sdtav zhoršoval, je zcela automatické, že se operace provede akutně či v termínu přednostním.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: