Plastika horních víček

Byla jsem před půl rokem na plastice horních víček v soukromé ambulanci.Pravé víčko je v pořádku,ale levé víčko mám povyslé,z vnitřní strany mě to dělá bouličku.Vše jsem podle rad paní lékařky dělala.Říkala mi,že to trvá dlouhou dobu,než to bude v normálu.Proto se Vás ptám.Děkuji Iva

Odpověď odborníka:

Bez klinického vyšetření je těžké se vyjádřit, zda-li je vše v pořádku...je možné, že na straně s kterou nejste spokojena bylo odebráno méně kůže či neodstraněn celý tukový prolaps.....za půl roku je již stav ustálen a nedojde k žádné změně, proto bych doporučil konzultaci u operatéra a s ním probrat možnosti případné korekce......
S pozdravem....
Lukáš Frajer

MUDr. Lukáš Frajer
MUDr. Lukáš Frajer

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Klinika plastické estetické chirurgie Perfect Clinic

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: