Posilování po operaci (krevní sraženina v oblasti mozku)

Dobrý den, Před dvěma týdny jsem byl na operaci hlavy. Konkrétněji se jednalo o krev a krevní sraženinu o velikosti 20 mm v oblasti mozku. Operující lékař se domnívá že to bylo způsobeno úderem, ovšem už mi nebyl schopný odpovědět na dotaz zda na to mohlo o mít vliv posilováním. Můj dotaz tedy je, zda mohu po úplným uzdravení opet chodit do posilovny, nebo zda to mělo vliv na můj předchozí stav. Předem děkuji za odpověď .

Odpověď odborníka:

Daniele, pokud vám operatér řekl,že příčinou krvácení byl ůraz hlavy,tak mu věřte,nevím ,zda při posilování dochází k ůrazům hlavy!!Pouhé zvýšení tlaků v hlavě v rámci posilování nebývá zdrojem krvácení , pouze pokud dojde k ruptuře cévy.Povolit posilování může pouze neurolog,který by váš stav měl posouditKl

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Multidisciplinární přístup po operaci zlomeniny kyčle snižuje riziko dalších pádů
Angína
Články: Angína
Angína je akutní zánět...
Chřipka a kojení
Články: Chřipka a kojení
Pomalu nastává období, kdy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Logopedické vyšetření
Články: Logopedické vyšetření
Logopedické vyšetření je...
Jak vám tluče srdce?
Články: Jak vám tluče srdce?
Rychlost tepu, někdy...
Zlomenina krčku mívá fatální následky. Proč ale tak často?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x