Postinor

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je opravdu tak rizikové užít lék Postinor 2x za jeden menstruační cyklus a jestli má stále stejné nebo snížené účinky proti otěhotnění. Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rizikové to je, nemusí dobře zapůsobit. Pokud je styk častý pravidelný, jistě stojí za to zvážit hormonální antikoncepci. Rozhodně lepší pro Váš organismus.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: