Postinor

Dobry den, vcera jsem mela 1. pohl. styk a praskl nam kondom. Pritel nevyvrcholil, ale i tak mam strach a tak jsem cca po 12 hodinach od pohlavniho styku uzila 1. tabletku Postinoru. Je moznost, ze bych i po Postinoru byla tehotna?Dekuju.

Odpověď odborníka:

Postinor je velmi spolehlivý má se vzít 1 tbl a po 12 hodinách druhá tableta,může se vyskytnou nepravidelné krvácení,ale ke graviditě by dojít nemělo. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x