Postinor

dobrý večer mám strach že nemohu otěhotnět když mi bylo -15let měla jsem nechráněný styk.šla jsem k lékaři .doktor mě ani nevyšetřil a dal mě 8tablet 4 jsem si vzala tam a za par hodin další 4.bylo mě zle.zvracela jsem.ale ted si říkám jestli mě to nějak neublížilo.je to možné že díky tomu už neotěhotním.myslím si že to bylo velká dávka děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy na vaše další těhotenství by to nemělo mít žádný vliv. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: