Postinor 2

Dobrý den. Před třemi dny jsem použila Postinor a téměř od té doby mám bolesti v podbřišku, ale krvácení se ještě nedostavilo. Dalo by se předpokládat, že se krvácení dostaví, nebo to s tím vůbec nemusí souviset? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, krvácet můžete až v době očekávané menstruace, zatím to být nemusí.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: