Přetahování předkožky

Dobrý den, mám 19 let. Okolo svých 11 let jsem měl větší problémy s přetahováním předkožky. Bylo to možná i dříve, ale problému jsem si začal všímat v tomto věku. Tenkrát šla předkožka přetahovat s velkými problémy i bez erekce. Lékaře jsem kvůli tomu nenavštívil a problém se postupně částečně vyřešil. V předchozích 5 letech je to téměř stejné a šetrným natahováním kůže už se situace příliš nelepší.Bez erekce nemám sebemenší problém, V úplné erekci jde předkožka stáhnout jen při použití patřičné větší síly. V některých případech předkožku stáhnu jen do poloviny a její úplné stažení se podaří až po několika pokusech. Není to bolestivé, pouze problematické. Dále mám problém předkožku udržet zavěšenou na žaludu i v erekci. Větší množství kůže žalud neudrží. I v kondomu se předkožka vrátí nazpět a v takovém případě se běžně nestáhne, jen za použití ruky. Bylo by možné,abych případně o předkožku nepřišel úplně, nebo je lepší si ji nechat odstranit? Jaké by jste doporučila řešení a bylo by možné provést nějaký zákrok i přes větší žilnatost na penisu?? Kam s tímto problémem zajít? Byla by případná obřízka v mém věku nějak zpoplatněna? V příloze posílám foto, navrchu vlevo bez erekce nestažený, vpravo stažený bez erekce, vlevo dole místo odkud lze stahovat jen problematicky a vpravo stažená předkožka v erekci. Problém mě trápí už několik let, tak bych ho rád už nějak vyřešil. Děkuji

Odpověď odborníka:

Předkožka je zúžená. Pomoci by mohla kortikoidní mast.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: