Spolehlivost hak

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jesli je dost spolehlivé, abych nebyla těhotná, když beru pravidelně HA minervu a přítel se nikdy do mě neudělal?? děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Táňo! Vaše ochrana je velmi spolehlivá. Ve skutečnosti, užíváte-li HA pravidelně a správně, tato sama o sobě poskytuje dostatečnou ochranu před otěhotněním a není tedy třeba, aby se přítel udělal "mimo".

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: