Štítná žláza v těhotenství

  • Dotaz od: kaminekzeleny
  • Publikováno: 12.10.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den,měla bych takový dotaz. V 6. týdnu těhotenství jsem měla hodnotu TSH 1,8(ref. rozmezí do 4,5) a fT4 15,3 (ref. rozmezí do 19). Ve 26. týdnu jsem však měla TSH 3,97 (ref rozmezí 0,27-4,2) a fT4 12,95 (ref. rozmezí 9-25), protilátky negativní. Mohou tyto hraniční hodnoty při 2. vyšetření mít nějaký negativní vliv na miminko, když hodnoty v 1. trimestru byly v normě. Za odpověď předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, budte klidná, nemohou!! Nejde ani o hraniční hodnoty, jsou v normě. Hraniční jsou když jsou mírně pod nebo nad. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: