Streptokok v pochvě nakažení partnera

Dobrý den, mám streptokoka v pochvě. Podle lékařky normální a neléčí se to, ale to, co píšou na internetu mě děsí. Je možné, abych ho přenesla na partnera? Opravdu myslíte, že je streptokok skupiny B v pochvě neškodný? Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, je to běžný patogen, který se vyskytuje. Jeho výskyt se řeší pouze u porodu. Rozhodně pro Vás není nebezpečný.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x