Těhotenství a antokoncepce

Dobrý den, je možné otěhotnět selháním antikoncepce, přesto antikoncepci dál klasicky brát a vždy v pauze menstruovat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, selhání antikoncepce možné je, udělejte si 2x po sobě těhotenský test / v odstupu týdne/ a budete vědět, jak na tom jste. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: