Těhotenství a antikoncepce

  • Dotaz od: Veronikaungradova
  • Publikováno: 31.12.2012
  • uLékaře.cz

Mužů otěhotnět když beru antikoncepci Lindynette 20 a mám menstruaci jen ráno a pak nic a MĚLI JSME SEX VEČER. Je možné tedy otěhotnět ?

Odpověď odborníka:

Jestli antikoncepci užíváte pravidelně a tak jak máte, tak otěhotnět nemůžete.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: