Těhotenství před menstruací

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám před menstruací, vlastně jsem ji měla už dostat. Dostávám ji poměrně pravidelně (poslední 21.5.), tak jsem čekala, že i teď přijde, jak má. Ale je 22.5. a pořád nic. Dneska jsem měla pohlavní styk s partnerem pouze s kondomem, protože neberu HA. Je tu možné riziko otěhotnění? Na konci mám pocit, že nám trochu zklouznul, ale myslím, že ve mně ne. Existuje tady nějaké riziko? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, udělejte si těhotenský test, pokud se vám menstruace nedostavila. Riziko otěhotnění samozřejmě existuje i v případě sklouznutí kondomu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: