Trombofilie a antikoncepce

Prosím o odborný názor na možnost hormonální či jiné antikoncepce (tělísko) při trvalém užívání warfarinu orion. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Sabino! Jste-li v cílovém rozmezí INR, připadá v úvahu i hormonální kontracepce. Mnohem lepší by ve Vašem případě byly jiné metody - nitroděložní tělísko, pesar, nuvaring, spermicidy, kondom atp. Poraďte se se svým gynekologem o nevhodnějším druhu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: