Tromboza

Dobrý den, Ve čtvrtek jsem začala užívat hormonální antikoncepci Stodette. Den bych si měla dát třetí tabletku. Matka nemůže mí antikoncepci z důvodu trombozy a tak bych se chtěla zeptat jak velké riziko je, když ji užívám já. Doktor se mi nezmínil o žádných komplikacích a ani se mě neptal na nemoci v rodině. Dneska mě začala bolet noha, vnitří strana stehna při pohybu a hýždě, ale nemám to oteklé. Může to být tromboza a mám hormonální antikoncepci přestat užívat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel neznám nic o vašem zdravotním stavu, také mi není jasné, jestli vaše maminka trombozu prodělala. Příznaky, které popisujete, nejsou úplně typické pro trombozu, k jejímu vyloučení ovšem navštivte lékaře.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: