Trombóza a antikoncepce

Dobrý den, je mi 18.let a mám z úrazu trombózu. Brala jsem hormonální antikoncepci(Minisiston), kterou jsem musela ihned vysadit. Beru xarelto na odeznění trombózy a předtím jsem si píchala Clexane. Chtěla bych se zeptat, zda mohu brát nějakou antikoncepci a kdy už ji mohu začít brát. Trombózu podle lékařů budu léčit ještě 3 měsíce. K nitroděložnímu tělísku netáhnu a nemám k němu nějakou tu důveru, přece jenom je to cizé těleso v těle, tak to beru já ;-).

Odpověď odborníka:

Trombóza je jasnou kontraindikací antikoncepce, risiko by bylo značné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: