Antikoncepce a trombóza

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat, zda je možné kromě nitroděložního tělíska používat jinačí nehormonální antikoncepci po prodělání trombózi v DLK. Byla jsem na operaci kolene - meniskus, po té co jsem přestala brát injekce na ředění krve, tak do dvou dnů mi lýtko oteklo. Zjistilo se, že v zadní lýtkové žíle mám krevní sraženinu. Během operaci i po operaci jsem brala hormonální antikoncepci - nikdo mě neuopozornil, že mám antikoncepci během operace vysadit. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, nehormonální antikoncepce je ještě kondom.méně spolehlivé jsou spermicidní gely.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: