Vysazení antikoncepce

dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli musím svého gynekologa informovat o tom, že chci vysadit antikoncepsi a pokoušet se s přítelem o miminko, nebo jestli mohu bez problému vysadit a pokoušet se otěhotnět? Slyšela jsem o nějakém viru, který zabraňuje otěhotnění po vysazení antikoncepce, ten prý musí lékař vyléčit, aby žena mohla otěhotnět. Nevím co je na tom pravdy... Prosím Vás o radu. Děkuji a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den! O vysazení antikoncepce svého gynekologa informovat nemusíte. Pokud se ale chcete začít pokoušet o miminko, kontrola u gynekologa by byla předtím velmi vhodná. V případě, že by se u vás vyskytl nějaký problém (infekce, dysplasie na děložním čípku) je vždy lepší vyřešit ho před případným otěhotněním. Vysazení antikoncepce s virovými infekcemi nijak nesouvisí, můžete být klidná. Držím palce ať se mimi brzy povede.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: