Vysazení antikoncepce

Dobry den chci se zeptat po 10 letech sem vysadila antikocepci a od te doby me boli na dotek bradavky myslite ze to muze byt tim? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Mohlo by to být protože se změnila hormonální situace organizmu můžete zkusit Agnucaston. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: