Vysoké aslo

Dobrý den, před 3 měsíci jsem měla v krku streptokaka a dostala penicilín po měsíci jsem začala kolabovat a při celkovém vyšetření mi bylo zjištěno ASLO 1100, byl mi píchán disprofor po 3 injekcích už mi reagoval se vším i s Aulinem proti bolesti, tak jsem dostala 60tbl penicilínu, po týdnu braní ASLO stouplo už na 1500, mám zdvojnásobit dávky a přidat aulin proti zánětu. Antibiotika těžce snáším už jsem na 4 laktobacilech denně jinak kolabuji, nepříjemný vnitřní třes celého těla, špatně na omdlenía už mám i rozostření vidění. přitom mě od toho prosince pobolívají jen lýtkové svaly jiné problémy s klouby nemám. je pane doktore možné že za celkový kolabs může penicilín, že mi vytříská z těha všechno i to dobré? a bylo by lepší přijmout léčbu medrolem? je mi 35 let a mám 2 malé děti. děkuji hanka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, léčba pomocí Medrolu by měla být až jako poslední varianta, jedná se totiž o silný hormonální lék. Doporučoval bych znovu kultivaci krve s citlivostí na antibiotika a podle jeho výsledků indikovat další postup. Co se penicilínu týče, má sice jako každý lék nějaké nežádoucí účinky, nicméně by třes a omdlévání způsobovat neměl. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x