Vysoké aslo (streptokok)

Dobrý den, velmi děkuji za radu...na ORL jsem byla dnes na výtěru cca před týdnem..v krku našli pouze dva bacily, které neoznačují za nález. Jinak se nenašlo nic. Z předchozího dotazu zdůrazňuji, že desetiměsíční pendeponizace nezabrala. ASLO mám stále vysoké (únor 2013 - 738). Ráda bych tedy věděla, zda existuje ještě jiný způsob léčby, než pendeponizace, která u mě nezabrala. Děkuji

Odpověď odborníka:

Jiná léčba než pendeponizace a nalezení zdroje streptokokové infekce (ať vlastní - v organismu nebo v okolí) není možná. S infekcí streptokokem se jistě setkáváte opakovaně, proto máte vysoké ASLO a je nutné najít její zdroj.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: