Zlatý stafilokok

Dobrý den, minulý týden jsem byla u lékařky neb jsem se nemohla zbavit kašle, ona mi nasadila Duomox a raději udělala stěr z krku, dnes jsem ji volala a mám Zlat. stafilokoka, streptokoka A, a hemofila!Prý by ATB měla všechno přeléčit a na ko. výtěr nemusím a jen pokud budou problémy!Já se cítím celkem dobře, občas zakašlu, ale odeznívá to!Myslíte že jsem toho opravdu zbavena?

Odpověď odborníka:

Někdy ani antibiotika nezlikvidují zcela tyto bakterie, ale pokud nebudete mít obtíže ( bolesti v krku, teploty, kašel apod.), opakovaná terapie není nutná. U části populace se tyto bakterie vyskytují v malé míře na sliznicích krku či nosu (nosiči) a nezpůsobují vůbec žádné problémy a nemusí se léčit.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Od rozšířených žil k neplodnosti?
Články: Od rozšířených žil k neplodnosti?
Křečové žíly často obtěžují...
Lze se bránit lékům způsobujícím ospalost?
Články: Lze se bránit lékům způsobujícím ospalost?
Většina léků má kromě...
Na co byste neměli zapomenout při léčbě kortikoidy: 1. část
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Impotence
Články: Impotence
Nedostatečná tuhost...
Probiotika chrání kojence před atopickým ekzémem
Články: Probiotika chrání kojence před atopickým ekzémem
Kojící matky mohou významně...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: