Zlatý stafylokok

Dobrý den, má švagrová má 4 měsíční dceru, která má zlatého stafylokoka. Já mám 1,5 starého syna. Naše pediatrička řekla že není důvod léčit mého syna antibiotiky, ikdyž dcerku přeléčila antibiotiky. Je tedy nutné přeléčit nebo nikoli?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Alžběto, pokud se u vašeho syna infekce nevyskytla, opravdu není nutné ho léčit. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku, neboli komoce...
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Červená skvrna od klíštěte může ukazovat na Lymeskou borreliózu
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Poznejte srdeční infarkt – můžete zachránit život
Články: Poznejte srdeční infarkt – můžete zachránit život
Akutní infarkt myokardu je...
Trápí vás zápach z úst? Zbavte se ho jednou provždy!
Články: Trápí vás zápach z úst? Zbavte se ho jednou provždy!
Nepříjemný zápach z úst...
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: