Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV

Infekce marek 9.10.2009

zdravim.mam otazocku ci sa mozem nakazit ak som drazdil dievca takze som prisiel do kontaktu s jej sekretom a potom som sa dotkol rukou mojho penisu a pri nasadzovani kondomu jeho v nutornej strany ci sa mohlo nieco na mna preniest v takej davke aby som sa nakatil?dakujem za odpoved

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den,
možnost nákazy rozhodně vyloučit nelze. Doporučoval bych proto v době cca několik týdnů po předpokládané nákaze podstoupit testy na přítomnost viru HIV v krvi.
Hezký den.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv

Dobry den jsem 3 mesice po ryzikovem pohlavnim styku, dochazim na venerologii...

HIV

Prosim o odpoved od infektologa ci specialisty na HIV. Dobry den, rad bych...

HIV

Dobrý den měl jsem pohlavní styk s holkou za peníze při sexu jsem měl kondom...

HIV

Dobrý den Můj dotaz souvisí s virem HIV a jeho šířením Zajímalo by mne zda...

Hiv


HIV

Dobrý den, před 2 lety jsem mela nechráněný pohlavní styk, nedávno jsem byla...

HIV

Dobrý den, týden po styku byla partnerka na odběru krve pro zjištění HIV. Po...

HIV


Hiv


HIV


HIV


Hiv

Dobry den pane doktore asi pred mesicem sem mel oralni sex bez kondomu a as...

HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV


Hiv


HIV

Dobrý den, je možné, aby jsem byl HIV pozitivní i když jsem neměl ve dvouměsíčním...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Naražená žebra


Cukání svalů uvnitř břicha


Penicilin a imunoglukan


Bolestivá bulka za uchem (o uzlinu se nejdná)

Dobrý den, za levým uchem mám bulku (asi v těch místech, kde končí nožička např....

Kousnutí muchničkou

Dobrý den, ve čtvrtek ráno jsem se probudil s lehce rudým, na dotek dosti citlivým...

Pocit hladu

Dobrý den, cca tři týdny jsem měl problém, že jsem vůbec neměl hlad, přesto...

DALACIN C - pouziva se na spalovyho streptokoka ci ne?


Následky poranění vazu v kotníku

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na problémy s pravým kotníkem, 13.3 jsem si...

Afty v puse a bolest v krku

Dobrý den, už asi 4. den mám pusu plnou aftů a v krku mě bolí tak, že ani polykat...

Odstranování fibromů

Dobrý den, nedávno jsem se obrátil na jednu kožní ordinaci, abych si z estetických...

Ovlivňuje v pubertě růst penisu těsně spodní prádlo?

Dobry den chtěl bych se zeptat jestli ovlivňuje v pubertě rust penisu těsně...

Hnisavé mandle, červené hrdlo

Dobrý deň, už dlhšiu dobu mám problem s castými anginámi (hnisavymi) pravidelne...

Penicilin a kojení


Může zubař nevidět na rentgenu zubní kaz?


Koxitida


Bolest zubu

Dobrý den, Před týden jsem podstoupila extrakci pravé dolní osmičky. Po...

Šupiny na penisu

Mám na penisu šupiny když si přejedu prstem tak tam cítím šupiny .doufám že...

Výtok z močové trubice

Dobrý den, Přibližně 6 dní po pohlavním styku jsem začal mít problémy s pálením...

Antibiotika a slunce


Únava a bušení srdce

Neprijemny ak v trojuhelniku,spatne se mi dycha,unava,obcas buseni srdce ...dekuji...

Reklama