Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

HIV nákaza

Kožní obtíže Tomáš 25.9.2014

Dobry den, porad mam obrovsky strach, 14 cervna jsem mel pohlavni styk do 48 hodin mi byla dana prvni tabletka profilaxe a pak jsem to bral mesic, po cas brani profilaxe me testovali a nic nenasli ted jsem sel 10.9 na testy a rekl mi ze to bylo negativni ze nemam nic na 100 procent ptal jsem se nekolikrat a rekl mi ze je to na 100 procent taky syfilis mi vyloucili ... uz 5 tydnu me uplne minimalne boli v krku mam ho bilo zluty udelali se mi na jazyku pupinky pod nim i vzadu na nem nekdy me pali, bral jsem na to antibiotika nezabrali , taky me svedi cele telo, sem se ted v noci probudil a kotniky me oba hodne svedili a jeden kloub na ruce, udelali se mi ted 2 malinke pupinky na predkozce z vnitrni strany a dneska dokonce cervene pupinky nebo fleky jako od komara ktere asisvedi ted si nejsem jisty. je mozne ze ty testy nebyli 100 a pokud byli co teda sakra mam mam nervy v kyblu, v zivote jsem se tak nebal kdyz na to myslim je mi na zvraceni .... prosim o nejakou odpoved dekuji moc

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dětské kožní (dermatovenerologie), Korektivní dermatologie Pracoviště: Poliklinika Anděl - Dermatovenerologie

Domnívám se, že na testy se můžete spolehnout a vaše obavy jsou naprosto zbytečné. Vaše obt...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Nákaza HIV
Chci si zeptat, cizí krev dostal do mé pusy, tak to...
Přenos hiv, hepatitiy c
Dobry den, nasemu znamemu si kluk porezal nohu, byl...
Nákaza HIV
Dobrý den v polovině listopadu roku 2010 jsem měla...
HIV nákaza po úpravě nehtů
Dobry den, mam dotaz na nemoc AIDS. Clovek je varovan...
Nákaza virem HIV
Dobry den, da se uz po mesici odhalit nakaza virem...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV infekce potvrzená, prognóza

Dobry den nedavno mi nasli nahodne hiv a hned jsem si dal udelat cd4 cd3 cd8...

HIV infekce přes strup/starší odřeninu


HIV infekce, akutní příznaky


HIV infekce, CD 4, buněčná imunita

Dobry den, mel jsem rizikovy styk a po zhruba 15 dnech u me probehly nejake...

HIV infekcia


HIV insti test


Hiv insti test


Hiv mimo telo


HIV nákaza


HIV nákaza


HIV nákaza po úpravě nehtů


HIV nebo angína ?


HIV nebo něco jiné ?


HIV nebo něco jiné ??


HIV nebo něco...


HIV nebo něco...


HIV nebo něco...

Dobrý den, muze to mit neco spolecneho s nejakou nemoci nebo to vypada jako...

Hiv negativni vysledek


HIV pozitivita nebo angína?


HIV primoinfekce
