Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Hiv přenos

Sex Veronika 21.7.2016

Dobrý den chtěla sem se zeptat jestli je možné se nakazit Hiv když sem kamarádce ze zad shodila komara a o pár minut později sem si všimla ze mi spadl na tašku a byl mrtví vzala sem ho do ruky a a vystriklo z něj větší množství krve pravděpodobně te kamarádky a já sem na prstu měla menší rezance z prace stare cca 3 hodiny . Panikarila sem a snažila se krev dostat co nejdříve z prstu tak že sem si myslela jestli sem o krev nedostala do těch razancu.mám strach protože kamarádka je docela promiskuitni. Děkuji za odpověď .

Odpovídá lékař:

MUDr. Jiří Martinů


Veroniko,
dle všech vědeckých publikací a znalostí o této chorobě, přenos HIV viru komárem není možný, můžete být v klidu.
S pozdravem

Související dotazy

Přenos HIV
Dobrý den, už jsem se zde ptala párkrát na přenos hiv,...
Přenos HIV
Dobrý den, prosím je možné, aby došlo k přenosu HIV...
Přenos HIV
Dobrý den ve společnosti mi promiskujitni osoba prskla...
Přenos HIV
Dobrý den . Chtal bych se informovat zda je možné se...
HIV přenos
Chtěla bych se zeptat, jestli se lze nakazit virem...
Přenos HIV
Zdravím chcem sa opýtať mal som anal bez kondomu s...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV nebo něco jiné ??


HIV nebo něco...


HIV nebo něco...


HIV nebo něco...

Dobrý den, muze to mit neco spolecneho s nejakou nemoci nebo to vypada jako...

Hiv negativni vysledek


HIV pozitivita nebo angína?


HIV primoinfekce


HIV primoinfekce


HIV priznaky


HIV prosim o pomoc

Dobrý den, moc me to mrzi zase na me jde uzkost a panika vzdycky kdyz na to...

HIV přenos

Dobry den, Pred 2 tydny jsem s jednou slecnou mel rizikovy sex. Slecna se...

HIV přenos


HIV přenos


HIV přenos


Hiv přenos


Hiv přenos


HIV přenos přes zapařenou kůži


HIV příznaky


HIV příznaky


HIV stale obavy

Dobry den, chci se zeptat zda poceni za letnich veceru (teplejsich dnu) pri...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zablokovaná krční páteř

Dobrý večer 16.5 jsem byla u neurologa zablokovala jsem si krk dostala jsem...

Dieta u salmonely


Genitální opar


Papulky na hýždích


Úraz nehtu

Dobrý den. Před pár dny jsem si přiskřípl palec na ruce. Otekl, "zfialověl",...

Bolest hlavy s pocitem na zvracení

Dobrý den, opakovaně se mi vrací tupá bolest hlavy, pociťovaná zejména v oblasti...

Bolesti kolene

Dobrý den, Je mi 24 let, a asi před 2 týdny mě ráno po probuzení z ničeho...

Vracející se červené fleky na kůži

Dobrý den,chtěla bych se zeptat už cca 5 měsíců se mi po stehnech a břiše objevují...

Infekce v krku


Zalehlé ucho

Dobrý večer. Zhruba 2 až 3 týdny jsem přecházela dávivý kašel. Když už jsem...

Je zde možnost, že za to může štěnice, nebo blecha?

Dobrý den, na kůži se mi začaly objevovat červené svědící pupínky! Je zde možnost,...

Bolest prsu


Bolest v krku


Zápach těla

Dobrý den ,mám dotaz ohledně zápachu těla .Bydlí se mnou teta,má 75 let ,ale...

Můžu si vzít ibalgin pokud užívám antibiotika?


Mám zlomeninu kotníku a stále není srostlá

Dobrý den. Mám zlomeninu kotníku od 29.1.2017. Dosud kost není srostlá. Mám...

Gastrointestinální obtíže

Dobry den, Pred 2 dny mi zacaly krece do bricha. Prujem nemam, stolice je...

Štěnice?

Dobrý den, byli jsme teď v hotelu Port u Máchová jezera. Ráno jsem objevil kousnutí...

Zalehlé ucho

Dobrý den, již 4 týdny mám zalehlé levé ucho a akorát mi přijde, že se to...

KAšel


Reklama
Zavřít