Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HIV přenos přes zapařenou kůži

Kožní obtíže Jakub . 6.12.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, předevčírem jsem si Vás dovolil kontaktovat v otázce možné nechtěné nákazy Kapavkou a Syfilis u profesionálky v erotickém klubu Darling Cabaret v Praze, kde vše proběhlo v čistotě, pouze jedna klasická soulož, jeden orál, obojí po celou dobu s kondomem,který neselhal. Před i po aktu jsem měl možnost se osprchovat, oblast genitálií podrobně namidlit a umít. Stejnou očistu jsem provedl i doma. Na svůj dotaz k přenosu Syfilis a Kapavky jsem již odpověď Vašich odborníků obdržel, uklidnila mne a velice Vám za ni děkuji. Vyvstala mi však ještě jedna otázka, na kterou bych rád získal odpověď. V den samotného aktu jsem si celou oblast genitálií před i po aktu důkladně prohlídnul a nezaznamenal žádné porušení kůže, ani bolestivé, či viditelně krvácející ranky, či jinak mokvající místa. Včera se mi však v oblasti třísel u stehna mírně zapařila kůže a odřela o kalhoty (pouze horní vrstva kůže, místo nekrvácí, ranky jsou 2 o velikosti do 5 mm). Rád bych se proto zeptal,nebo spíš ujistil, na kolik může být virus HIV odolný (s přihlédnutím na pravděpodobnost, že by zmíněná pracovnice z clubu byla pozitivní), zda by i přes zmíněnou hygiénu, mýdlo, sprchu, odolal ony cca 2 dny a mohl nyní touto rankou infikovat? A je tento virus na tolik "akční", aby okamžitě, při sebemenším kontaktu třeba zbytku poševního sekretu byl schopen se infiltrovat? Mam se obávat? V den aktu si nejsem vědom, že bych kůži měl porušenou, nebo zapařenou. Případně, po jak dlouhé době by bylo vhodné zajít na testy? Nechtěl jsem riskovat styk s "pouliční směskou", tak doufám, že ani z tak velkého podniku, jakým je Darling cabaret nebudu mít následky..Děkuji Vám velice za odpověď Jakub DN2004@seznam.cz

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Virus HIV je velmi citlivý na vnější vlivy a není možné , aby takto dlouho přežíval na kůži a mohl způsobit infekci.

Související dotazy

Přenos HIV
Dobrý den, prosím je možné, aby došlo k přenosu HIV...
Přenos HIV
Dobrý den ve společnosti mi promiskujitni osoba prskla...
HIV přenos
Chtěla bych se zeptat, jestli se lze nakazit virem...
Přenos HIV
Dobrý den . Chtal bych se informovat zda je možné se...
Přenos HIV
Dobrý den, když se kamarádka líbala s klukem, který...
Přenos HIV
Zdravím chcem sa opýtať mal som anal bez kondomu s...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV primoinfekce


HIV primoinfekce


HIV priznaky


HIV prosim o pomoc

Dobrý den, moc me to mrzi zase na me jde uzkost a panika vzdycky kdyz na to...

Hiv přenos


Hiv přenos


HIV přenos


HIV přenos


HIV přenos

Dobry den, Pred 2 tydny jsem s jednou slecnou mel rizikovy sex. Slecna se...

Hiv přenos


HIV příznaky


HIV příznaky


HIV stale obavy

Dobry den, chci se zeptat zda poceni za letnich veceru (teplejsich dnu) pri...

Hiv škrábání v krku


HIV test


HIV test

Dobry den, byla jsem na testu na hiv po 5 mesicich od rizika, z toho 1 mesic...

Hiv test


Hiv test


Hiv test


Hiv test


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Uzliny na střevech


Po stolici vznikají opruzeniny konečníku

Dobrý den, Již nějakou dobu mám problém v oblasti konečníku. Po stolici se...

Hormony

Mám velmi nízkou hladinu estradiolu 18, mám se něčeho obávat? Poslední dobou...

Dvě duše v jednom těle

Dobrý den, zkoumal jsme osobnostní tipy a až děsivě jsme se našel v drtivé většině...

Bolest achillovy slachy

Dobry den, pri treninku jsem spatne doslapl na cele chodidlo a od te doby me...

Nevolnos, zavratě , navaly tepla,

dobrý den mam problémi už od ledna se srdíčkem měla sem i hraniční d-dymery...

Spadl jsem na zábradlí, modřina na varlatech

Dobrý den před 8 dny jsme spadl na zábradlí na část mezi konečníkem a přirozením...

Jaká vyrážka na kůži


Změna barvy pihy

Dobrý den,měl jsem na noze hnědou pihu do které jsem se trošku škrábl.Udělal...

Srůsty po operaci

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné mít srůsty po laparoskopické operaci(před...

MUDr. Karel Praskač

Praktický lékař pro dospělé

Srdeční tep

Dobry den, mela bych dotaz. Je mi 25 let merim 165 cm a vazim 89 kg. A srdecni...

Paralen Grip v těhotenství

Dobry den,jsem v 18tt mela jsem teploty 38,5 a omylem jsem si vzala paralen...

Mateřské znaménko

Dobrý den, před půl rokem jsem si nechal laserově odstranit 6 znamének (5x...

Cerne tecky na penisu

Dobry den , nedavno se mi udelali kolem zaludu cerne tecky pripominajici pihy....

Panická ataka


Mykosa

Dobrý den, Ráda bych se zeptala, jestli je normální postup u léčení vaginální...

ALS

3 dotazy na zkušeného neurologa: 1) Poskytne EMG vyšetření končetin(y) výsledek...

Zánět spojivek

Dobrý den, dnes je to měsíc, co jsem byl nucen jít na oční, kdy mě strašně svědily...

Homeopatická léčba na úzkosti

Dobrý den existují antidepresiva ve formě homeopatik na léčbu úzkosti? Děkuji...

Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×