Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hodnoty tepu

Tomas C. 8.9.2016

Dobry den chcel by som sa spytat aky je puls pri zaspavani a pri zatazi mam problem so stitnou zlazou je hyper a ked mi robia test v klude vsetko je ok no ale ked kracam pocitujem tazkoati a ked zaspavam tiez. Dakujem

Odpovídá:

MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře, Líbeznice, JH medica s.r.o.

Váš dotaz přeposílám specialistovi

Odpovídá:

MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství Pracoviště: Krajská nemocnice Pardubice, interní klinika- kardiologické oddělení

Dobrý den, normální tep při usínání je kolem 70-80/minutu. Při chůzi záleží na trénovanosti, pokud jste trénovaný je tep nižší. Tep kolem 130-150/minutu při středně těžké zátěže je normální. Pokud je štítná žláza správě léčená, nezpůsobuje problémy.

Související dotazy

Vnímání tepu
Dobrý den, na začátek uvedu, že nejsem velmi štíhlá....
Vyšší hodnota tepu
Dobrý den, cca 2 roky se léčim s vysokým tlakem,který...
Vyšší tep
Dobrý den, Chci se zeptat zda tělesná teplota kolem...
Vyšší tep
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na svůj tep. Je mi...
Hodnoty tlaku a tepu při sportu
Dobrý den, mám dotaz ohledně tlaku. Klidové hodnoty...
Na EKG 150 tepu
Dobry den, asi posledni mesic se mi stava, ze mi zacne...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hodnoty štítné žlázy

Dobrý den, prosím o radu, minulý rok jsem měla hodnoty šž TSH 4,38 fT4 13,3...

Hodnoty štítné žlázy

Dobrý den, moje paní doktorka měla podezření, že nemám štítnou žlázu v pořádku,...

Hodnoty štítné žlázy

Dobrý den, před otěhotnění mě doktorka poslala na krev a ultrazvuk, protože...

Hodnoty štítné žlázy a možné těhotenství

Dobrý den, v říjnu 2012 jsem prodělala zamlklé těhotenství (již jedno dítě mám...

Hodnoty štítné žlázy v těhotenství

Dobrý den paní doktorko. V 17tt byly mé hodnoty štítné žlázy: TSH:5,517 (ref.mez...

Hodnoty štítné žlázy v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 29 tt a mám tyto hodnoty hormonů štítné žlázy: TSH 3,8...

Hodnoty štítné žlázy v těhotenství

Dobrý den, paní doktorko. Jsem v 17tt a při vyšetření mi vyšly tyto hodnoty: TSH:5,517...

Hodnoty štítné žlázy v těhotenství

Dobrý den, v 5/6 týdnu těhotenství jsem byla na odběrech štítné žlázy,beru preventivně...

Hodnoty štítné žlázy v těhotenství

Dobrý den,v 5 týdnu těhotenství hodnota 2,2 Ths,preventivně beru letrox 50,nebyla...

Hodnoty štítné žlázy v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 12 týdnu těhotenství, funkce mojí štítné žlázy není optimální,...

Hodnoty testů

Dobrý den, pan gynekolog mi dělal velké krevní testy z důvodu, že dlouho nemůžeme...

Hodnoty Thc

Dobrý den ,chci se zeptat jsem 4 měsice po porodu a oběvily se mi ty to problémy...

Hodnoty Thyroglobulinu TU v krvi

Dobrý den. Mám dotaz na hodnoty po celkovém odstranění štítné žlázy pro pap....

Hodnoty tlaku a pulzu

Dobrý den chci se zeptat jaký je normální hodnota pulsu ,kolik tepů je normální...

Hodnoty tlaku a tepu při sportu

Dobrý den, mám dotaz ohledně tlaku. Klidové hodnoty od 130 do 140 systolický...

Hodnoty tlaku po probuzení

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaké jsou normální hodnoty tlaku hned po probuzení. Děkuji...

Hodnoty TSH

Dobrý den, léčím se se štítnou žlázou již 13let (je mi 28let). Byl mi diagnostikován...

Hodnoty TSH

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, byly mi naměřeny hodnoty TSH 15,3 (0,7-4,2)...

Hodnoty TSH

Dobrý den, dnes jsem si byla pro žádanku na endokrinologii, prý mám zvýšené...

Hodnoty TSH

Dobrý den, moje hodnoty před 1/4 rokem TSH 5,797 a T4 - 14 , dostala jsem Euthyrox112,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Obava z leukémie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, už 3měsíce mám opakovaně zánět hor.cest dýchacích,...

Šetrné vysazení medikamentu Elenium při přechodu na Citalec 10mg

Dobrý den, rád bych Vás poprosil o radu. Moje maminka (64 let) má od léta 2015...

Taurin

Dobrý den.Chtěl bych se ještě zeptat jestli taurin patří mezi anabolika a steroidy.děkuju...

Tiky u dítěte

Dobrý den mám dotaz který se týká mého 8,letého syna má občas tiky které se...

Praskání v pantech

Dobrý den, již od mládí mně praská v levém pantu (kloubu čelisti). Většinou...

Os sacrum acutum

Lsem třetím rokem po špatně zhojené zlomenině holenní kosti. Stále nosím ortézu...

Jít nebo nejít na testy?

Dobrý den, vyspala jsem se s jedním sedmnáctiletým kamarádem, o kterém vím stoprocentně...

Bolest žaludku

Dobrý den, už druhý den mě bolí břicho+ v trojúhelníku, nevím co s tím dělat.....

Těhotenství se srdečním onemocněním? Ano, ale pod lékařským dohledem

Pokud trpíte nějakým srdečním onemocněním a chystáte se otěhotnět, nemusí být...

Vyšetření u gynekologa

Dobrý den, když jdu jednou za půl roku na gynekologické vyšetření kvůli nepravidelnému...

5 nejčastějších otázek ohledně biologické léčby Crohnovy nemoci

Cílená léčba patří mezi absolutní špičku v současné medicíně. Na rozdíl od klasické...

Hlen ve stolici: 6 nejčastějších příčin

Hlen je přirozenou a velmi důležitou součástí toho, jak tělo funguje. Sekret...

Alergie na roztoče – jaká opatření jsou účinná?

Podzimní alergická sezona je ve znamení alergie na odkvétající plevely a venkovní...

Průjem

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat na toto. Prodělala jsem vodnatý...

Dieta při divertiklech

Dobrý den, je mi 37 let, volni mi byly zjištěny ve střevech divertikly. Snažíme...

Trpím bolestí pravého ramene, i při mírné zátěži v ramenu mi "přeskakuje"

Dobrý den, trpím bolestí pravého ramene i při mírné zátěži v ramenu mi "přeskakuje"...

Užívání HA 3 platíčka v kuse,následně nedostavená menstruace

Dobrý den, užívám HA Marvelon. Potřebovala jsem si kvůli dovolené posunout...

Zvýšené ALP a bilirubin

Dobrý den, rád bych se zeptat, co znamenají zvýšené hodnoty bilirubinu a S_ALP.Byl...

Opar na penisu?

Dobry den mám nejspíš opar nebo co to je..na penisu ale jisty si nejsem..ziju...

Bolest pod kolenem

Dobrý den 3 týdny silná bolest pří čupnutí a nemohu vstát bez opory.Centrum...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×