Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Kancerofobie

Psychiatrie Matěj 4.9.2018

Dobrý den,

v předchozím dotazu jsem zapomněl zmínit ještě jeden problém. Od března tohoto roku jsem několikrát zpozoroval krev NA stolici. Ke konci srpna jsem byl na neúplné kolonoskopii (prohlédli mi konečník + střevo do půlky) a proktolog mi diagnostikoval vnitřní hemoroidy, nic víc nediagnostikoval, jinak prý mám střevo čisté a zdravé. Dnes jsem opět na stolici našel trochu krve + hlen... Snažím se neděsit se toho, protože to prý je od těch hemorodiů, ale může to být i tak, že hlen a krev na stolici způsobuje něco, co se nachází v mé nevyšetřené části střeva? Tzn. levá "zadnější" polovina? Nemůže se jednat o blbou shodu náhod, že teda mám hemoroidy, ale ve skutečnosti krev a hlen způsobuje něco více vzadu ve střevě, kam už přístrojem doktor nešel? Mám z toho poněkud obavy. Navíc jak jsem psal v předchozím dotazu, když na to myslím, tak mě občan píchne pod žeberním obloukem z mé strany vpravo, nebo až přímo u skoro pravého boku v místě slepáku... tak se bojím, aby tam bolest nevystřelovala z nádoru... někdy tam cítím jen pouhý tlak, někdy krátkodobou pichlavou bolest... bojím se nádoru střeva, žlučníku nebo jater... ale přijde mi, že je to horší, jen když na to myslím...
V dubnu jsem si dělal FOB test - negativní, na konci dubna dělán UZ břicha - v normě. Bojím se, aby se nejednalo o nádor v zadní části střeva, nebo takéžlučníku či jater, když mě někdy píchá nebo cítím tlak v dané oblasti... Že třeba před 4 měsíci na sonu vidět nebyl, ale za tu dobu se vytvořil a nyní by už vidět byl...Mám být klidný, když mi byl dělán ultrazvuk, ale ten byl dělán už před 4 MĚSÍCI, není to už stará informace? Nebylo by potřeba nového vyšetření?

Co si prosím o tom všem myslíte?

Děkuji za případnou odpověď a hezký den / večer.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Milý Matěji, ví, že krev a hlen na stolici může být zneklidnující, ovšem kolonoskopie byla...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

KAncerofobie
Dobrý den, zapomněl jsem ve zprávě, kterou jsem posílal...
Kancerofobie
Dobrý den, při mém předchozím dotazu jsem se zapomněl...
Kancerofobie
Dobrý den, obracím se na Vás ještě jednou s mým...
Kancerofobie
Dobrý den, píši ještě k doplnění k tomuto předchozímu...
Kancerofobie
Dobrý den, 1. ještě jsem se chtěl zeptat. Četl jsem,...
Kancerofobie
Dobrý den, poslední dobou se mi stává, že pozoruji,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie

Dobrý den, píši ještě k doplnění k tomuto předchozímu dotazu: https://www.ulekare.cz/poradna-lekare/strach-z-nadoru-mozku-452285....

Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie

Dobrý den, už jsem sem ohledně mého problému nedávno psal, ovšem nastaly...

Kancerofobie


Kancerofobie


KAncerofobie


KAncerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie

Dobrý den, ještě bych k mému včerejšímu dotazu doplnil nový následující dotaz: Včera...

Kancerofobie

Dobrý den, jak jsem minule psal o hubnutí, tak se mi stalo, že dnes jsem...

Kancerofobie
