Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Kancerofobie

Psychiatrie M. 12.6.2019

Dobrý den,

dnes jsem byl před obědem na toaletě, kdy jsem měl stolici zcela normální - tvarovanou, hnědé zabarvení. Poté asi cca 3 hodiny po oběde jsem šel znovu a měl jsem průjmovitou stolici - ne přímo vodnatý průjem, ale stolice byla na mnoho kusů a řidší. Co mě ale vylekalo, byl hlen, který se nacházel ve stolici. Krev tam nebyla.
Před 2 týdny se mi stalo, že jsem měl také jednodenní průjem (asi jsem něco špatného snědl) a šel jsem asi 4x během odpoledne na toaletu. Napočtvrté se tam ale ve stolici objevila i krev...byla jasně červená.

Jsem po naplánované sérii zákroků k odstranění hemoroidů baronovou ligaturou (v dubnu jsem byl na posledním zákroku - celkem se to rozvrhlo na 3 zakroky). Hemoroidy mi byly zjištěny minulý srpen, kdy mi prohlédl proktolog polovinu střeva tím přístrojem.

Já mam nyní ale obavu, že jak se teď během dvou týdnu 2x zopakoval průjem, že se jedná o příznaky nádoru tlustého střeva... bojím se kvuli tomu prujmu, krvi a hlenu, co se objevil ve stolici....
když mi prohliželi to střevo, tak prý jen do půlky a já mám obavy, že se nachází nádor v neprozkoumané části střeva.

Prosím, myslíte si, že by se mohlo jednat o nádor? Mám hrozný strach...
jiné příznaky jako hubnutí, teploty, nevolnosti, bolesti apod. nepociťuji.

Jsem objednaný k proktologovi na začátek července.

Děkuji za případnou odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Danica Fričová

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé

Dobrý den, ne, o nádor tlustého střeva se opravdu nejedná. Průjem se může objevit po jakémk...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

KAncerofobie
Dobrý den, zapomněl jsem ve zprávě, kterou jsem posílal...
Kancerofobie
Dobrý den, při mém předchozím dotazu jsem se zapomněl...
Kancerofobie
Dobrý den, 1. ještě jsem se chtěl zeptat. Četl jsem,...
Kancerofobie
Dobrý den, poslední dobou se mi stává, že pozoruji,...
Kancerofobie
Dobrý den, mám potíže se zvládáním paniky, jelikož...
Kancerofobie
Dobrý den, jak jsem minule psal o hubnutí, tak se...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie

Dobrý den, píši ještě k doplnění k tomuto předchozímu dotazu: https://www.ulekare.cz/poradna-lekare/strach-z-nadoru-mozku-452285....

Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie

Dobrý den, už jsem sem ohledně mého problému nedávno psal, ovšem nastaly...

Kancerofobie


Kancerofobie


KAncerofobie


KAncerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie

Dobrý den, ještě bych k mému včerejšímu dotazu doplnil nový následující dotaz: Včera...