Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

KAncerofobie

Psychika Matěj 2.5.2018

Dobrý den, zapomněl jsem ve zprávě, kterou jsem posílal včera sem, zmínit ještě jeden problém. Zpozoroval jsem, že se v mé stolici nacházejí kousky ovoce a zeleniny (např. slupka a kousek rajčete, kousky mrkve, možná zelí apod.) . Možná se mi objevovaly vždycky, ale zpozoroval jsem to nedávno. Kromě toho jsem v sobotu vysadil z užívání 12 kapslí denně omega 3 nenas. mastných kyselin (ktere jsem bral na doporučení psycholožky kvůli psychickým problémům - kancerofobie - jako jedna z částí mé psych. léčby). Týden mě trápí potíže se stolicí - užší, řidší, hnědé, někdy žlutohnědé barvy. Po doporučení snížení dávky jsem měl v neděli klasickou stolici, včera a dneska zase trochu řidší a užší.
Pořád mám strach, že tyto problémy souvisejí s rakovinou slinivky břišní - hlavně nestrávené zbytky potravy. Mám z toho hrozný strach, nevím už, co dělat. Minulý týden jsem byl i na sonu břicha - závěr: přiměřený nález. Navíc má stolice poslední dobou “plave” na hladině, což prý značí o větší příměs tuků, což taky může být příznak nádoru slinivky podle internetu...

Mám se obávat rakoviny slinivky? Jaké jsou její příznaky? Už mi zde bylo řečeno, že v mém věku (19 let) ne, ale stejně mi to nedá se zeptat raději znova..Mohou nestrávené zbytky ovoce a zeleniny a plavající stolice ukazovat na onemocnění slinivky? Nebo stolice může plavat normálně?

Děkuji za odpověď, už jsem s nervy docela v koncích, nemohu se na nic soustředit a k psychiatrovi jdu až v pondělí..

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, jako další v pořadí Vám musím říct, že ne, nemáte důvod k tomu, aby jste se o...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Kancerofobie
Dobrý den, při mém předchozím dotazu jsem se zapomněl...
Kancerofobie
Dobrý den, obracím se na Vás ještě jednou s mým...
Kancerofobie
Dobrý den, píši ještě k doplnění k tomuto předchozímu...
Kancerofobie
Dobrý den, 1. ještě jsem se chtěl zeptat. Četl jsem,...
Kancerofobie
Dobrý den, poslední dobou se mi stává, že pozoruji,...
Kancerofobie
Dobrý den, mám potíže se zvládáním paniky, jelikož...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie

Dobrý den, už jsem sem ohledně mého problému nedávno psal, ovšem nastaly...

Kancerofobie


Kancerofobie


KAncerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie

Dobrý den, ještě bych k mému včerejšímu dotazu doplnil nový následující dotaz: Včera...

Kancerofobie

Dobrý den, jak jsem minule psal o hubnutí, tak se mi stalo, že dnes jsem...

Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie


Kancerofobie

Dobrý den, 1) píši sem ještě jednou kvůli mému problému. Zhruba před cca...

Kancerofobie

Dobrý den, předem bych chtěl říci, že se omlouvám, že sem opět pokládám dotaz,...

Kancerofobie


Kancerofobie

Dobrý den, celý minulý týden jsem měl rýmu a kašel, které obojí už ustaly....