Antibiotika a vrtání zubů

Dobrý den, beru antibiotika od 31,10,2015 na svou angínu a 8.11.2015 mám jít k zubařovi vrtat zuby. Je moudré tam jít nebo to mám odložit? Antibiotika doberu v pátek 4.11.2015. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud Vás již nebolí v krku a nekašlete je ošetření u zubaře bez problémů. S přáním hezkého dne Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: