Antibiotika amoksiklav - vliv na antikoncepci minerva?

Chci se zeptat, zda antibiotika Amoksliklav mají vliv na antikoncepci Minerva, případně jaké je procento otěhotnění?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, veškerá antibiotika mohou snižovat účinnost hormonální antikoncepce, proto se do začátku dalšího cyklu doporučuje používat jiné metody zabraňující otěhotnění. Procento mi není známo.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: